Първоначално публикувано от Alex_26
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеДа, но дори и след като смениш носачи, биалети, заредиш климатика и купиш един нов дехидратор си пак едни 1000лв под пазарната цена. Освен това масово на пазара са с 15-ки лети или с тасове..
П.С. Моля да не ми се нахвърляте всички, че гледам коли, много под средната цена на пазара.. Имам си мотиви за това...Това не значи, че е лошо - така ще си знаеш ти какво си сменил, а не някой тарикат с части от някоя морга.
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеИзвинявай, но аз чета . Никъде не видях "леш". Човекът е дал цена, на която евентуално можеш да я разпродадеш на части. Аз продадох една ударена и отрегистрирана за 900лв. А тази май върви.
Нека все пак някой я огледа и подкара
Comment
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеНапротив, стъпва си има-няма на пазарнатаТова не значи, че е лошо - така ще си знаеш ти какво си сменил, а не някой тарикат с части от някоя морга.
А ти чети до края, Сашко. Човека е написал и за климатика, и за гумите и т.н
Полемиката е излишна, нека някой я огледа
Comment
-
Това ми е разсъждението, и мотора да е за правене ще си го направя и очакването също и си знам, че всичко е окей та дори и малко над пазарна цена да стъпи. Искам само външния вид да е окей нали бронята не е болка за умиране въпроса е да не е всеки детайл.
Comment
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеКолата напълно оправдава цената си,и обратното.Според мен всички останали коментари само на място,след оглед...
Comment
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеДа, но дори и след като смениш носачи, биалети, заредиш климатика и купиш един нов дехидратор си пак едни 1000лв под пазарната цена. Освен това масово на пазара са с 15-ки лети или с тасове..
П.С. Моля да не ми се нахвърляте всички, че гледам коли, много под средната цена на пазара.. Имам си мотиви за това...
Зареждане на климатик-30лв
Дехидратор втора ръка 15-20лв
+Труд
Едва ли са 1000лв Мах-400лв
---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:30 ----------
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение1. Как пък изчисли процента с такава точност без дори да има снимка на въпросните гуми?
2. Колко процента сваля търкалянето им летоска?
Мерси .....EXX- Alfa Romeo 147 1.6ТС 120к.с-2001г. - Gray /147-105к.с-2009г. - Black/ 147-105к.с-2008г.-Brown
147-105к.с-2008г. - Brown/147-105к.с-2009г. - Red
NEW-Cruze 1.8 16v 144к.с-2014г./BMW 120d 177к.с
Comment
-
Не е точно за тая тема, ама все пак ми е интересно и искам да разбера, как има такива хора(коли) , дето викат че всяка година си зареждат климатика...?
Имам едно ауди а4 от 2005 и досега никога не е пипан климатика и все още духа студено да ти замръзнат сополите...
На алфите ли са кекави климатиците, или майсторите дето ви ги зареждат не правят нещо както трябва?
Comment
-
Първоначално публикувано от tuning7350 Покажи съобщение4бр. носачи+биалети -220лв
Зареждане на климатик-30лв
Дехидратор втора ръка 15-20лв
+Труд
Едва ли са 1000лв Мах-400лв
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеНе е точно за тая тема, ама все пак ми е интересно и искам да разбера, как има такива хора(коли) , дето викат че всяка година си зареждат климатика...?
Имам едно ауди а4 от 2005 и досега никога не е пипан климатика и все още духа студено да ти замръзнат сополите...
На алфите ли са кекави климатиците, или майсторите дето ви ги зареждат не правят нещо както трябва?
Comment
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение1200лв. колата, 300лв. части = 1500лв. Средна пазарна цена е около 2500лв за коли преди фейс лифт, бензин.Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеДа разбирам ли ,че ако дам 2500,няма да ми се наложи да плащам гореспоменатите разходи или съм се объркал нещо?
Comment
Comment